Selecteer een pagina

Connect

Megarnie begeleidt en faciliteert teams en organisaties in hun transitie naar een meer duurzaam, sociaal en circulair ondernemen.

Wij werken hiertoe samen in een netwerk van experten en coaches om samen duurzame verandering waar te maken.

Ontdek hier ons open aanbod.

Zoek je een opleiding of coaching op maat van de strategische uitdagingen van uw organisatie of team, dan stellen we graag een programma samen dat voldoet aan uw vraagstukken.

Opleidingsaanbod

Visual Facilitation

Zet je woorden kracht bij met je eigen tekeningen.

Maak je ideeën tastbaar door ze te tekenen.

De combinatie van beeld en tekst is erg krachtig en laat een blijvende indruk na!

Circular Economy

 Tijdens het opleidingstraject verwerf je kennis en inzicht omtrent de principes van een circulaire economie en de economische aspecten van milieu en ecologie. Je leert nieuwe business modellen toepassen op jouw business case. Je wordt uitgedaagd tot systeemdenken en innovatief en creatief handelen. Het circular innovation lab fungeert als proeflab.

Deep Democracy level 1

In Deep Democracy Level 1 maak je kennis met de Lewis-methode. In deze tweedaagse training leer je de basisideeën en krachtige tools voor besluitvorming en conflictresolutie.

Je gebruikt alle informatie die besluitvorming in groepen beïnvloeden zoals emoties, gedachten, fysieke symptomen of archetypes. 

Werken vanuit je hart

2-daagse workshop: 12-13 september 2020
Breng je hoofd en hart terug in balans op je werk. Tijdens deze workshop leren we om terug af te stemmen op je hart, kijken we aan welk groter geheel jij bijdraagt en krijg je tal van concrete tips om daar naartoe te werken.

Events

Wij organiseren regelmatig events en netwerkmomenten rond actuele, maatschappelijke en duurzame thema’s maar ook kunst en muziek vinden een plaats. Op deze events en community samenkomsten is iedereen welkom.

Blijf op de hoogte van deze events en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Community

We werken aan een community van mensen en organisaties die begaan zijn met circulaire ecomonie en sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden een platform en de ruimte om samen te komen, om kennis te delen, projecten te op zetten of events te organiseren. Hierbij denken we aan:

  • Een lezing rond een duurzaam thema: voeding, mobiliteit, wonen en werken
  • Een Repair Café
  • Een optreden
  • Een kunsttentoontstelling
  • Co-creatie in creatieve, sociale en innovatieve projecten

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe en we werken met aangepast tarieven. Contacteer ons met uw ideeën.