Selecteer een pagina

Stay 2020

Niets is zo verbindend en inspirerend als even uit je vertrouwde omgeving te zijn met je team of organisatie, familie of vriendengroep. Het hele landhuis, drie kamers, een appartement en een studio zijn te huur voor individuen en groepen.

We geven graag advies over wandel- en fietsroutes in de omgeving, denk aan de oevers van de Maas, de muur van Hoei of het plateau van de Condroz.

De kamers zijn voorzien van alle comfort en kijken allen uit op de tuin en het bos. Er is gratis WiFi, koffie- en theefaciliteit en een honesty bar.

Onze kamers beschikken tevens over een Vel-you boxspring combinatie. Je zal zalig slapen in dit circulaire bed. Bij einde levensduur wordt dit bed volledig gerecycleerd en de componenten worden hergebruikt door de fabrikant.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel naar 0472 76 65 64 of mail naar contact@megarnie.be.

Onze ruimtes

Appartement

Het stijlvolle appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 70 m² en een privé terras van 33 m². De ruime slaapkamer heeft een Vel-you boxspring die als als dubbelbed of 2 enkele bedden gebruikt kan worden. De bank in de zitruimte kan omgevormd worden tot slaapbank. Er is een volledig ingerichte keuken ter beschikking van de gasten. De badkamer heeft een jacuzzi en een douche. Kortom, de ideale spot voor een kort of langer verblijf, zowel om te genieten of in alle rust te werken.

 

 • Ruimte voor max. 4 personen
 • Tarief: 120 € /nacht

Kamer 1 

Deze ruime kamer van 35 m² heeft een aparte, gedeelde badkamer met een bad en 2 wastafels, een klein terras en zicht op de tuin. Ook voorzien van een Vel-you boxspring, die als dubbelbed of 2 enkele bedden gebruikt kan worden. 

 • Ruimte voor max. 4 personen
 • Apart te huur als kamer of in combinatie met andere kamers
 • Tarief: 80 € / nacht (2 personen)

Kamer 2

Deze ruime kamer van 23 m² heeft een aparte, gedeelde badkamer met een bad en 2 wastafels en zicht op de tuin. Voorzien van een dubbel bed en er kan een enkel bed of kinderbedje bijgezet worden. 

 • Ruimte voor max. 3 personen
 • Apart te huur als kamer of in combinatie met andere kamers
 • Tarief: 80 € / nacht (2 personen)

  Studio

  De studio is in uitvoeringsfase en zal eind 2020 ter beschikking zijn.

  Nu enkel ter beschikking voor “kampeerders cool” in combinatie met de huur van het gehele huis. 

  • Ruimte voor max. 4 personen
  • Tarief: op aanvraag

  Kamer 3

  Deze kamer is in uitvoeringsfase en eind 2020 ter beschikking zijn.

  Nu enkel ter beschikking voor “kampeerders wink” in combinatie met de huur van het gehele huis. 

  • Ruimte voor max. 3 personen
  • Tarief: op aanvraag

  Volledige landhuis

  Wil u graag het hele huis huren om in alle rust en in het groen te verblijven met familie, vrienden of uw team? Dat kan, dan heeft u de slaapkamers, het appartement, het salon, de eetkamer, de veranda, de terrassen, de keuken in kelder, de tuin en het bos ter beschikking. De stijlvolle entrée leent zich als dynamische ruimte, die multi-functioneel gebruikt kan worden, is de kers op de taart.

  Ruimte voor ca. 12 personen

  • Enkel als geheel te huur
  • Tarief: op aanvraag

  Tarieven

   

  De basisprijs voor een standaardkamer is 80 € per nacht en voor het appartement 120 € per nacht. Als u meerdere nachten boekt wordt een korting toegepast.

  Ontbijt op aanvraag aan 12 € per persoon.

  WiFi, koffie, thee en water zijn beschikbaar.

  Voor groepsverblijven maken wij graag een offerte op maat.

  Contact

  Aarzel niet om ons te contacteren voor een rondleiding, voor meer info over de beschikbaarheid van de ruimtes of om te reserveren.
  Je kan ons bereiken op 0472 76 65 64 of contact@megarnie.be.

  8 + 7 =